The Comedy Club Sofia

 

The Comedy Club Sofia е мястото за стендъп комедия в България. Това е първият и за момента единствен комедиен клуб в България, който предлага на посетителите си гарантирано забавна вечер с комедиантите от Comedy.bg и Standup.bg.

Стендъп артистите от Комеди Клуб имат разнообразна програма всеки месец – вечери на черния хумор, комедия за необвързани, комедия за влюбени, солови комедийни представления на на най-добрите стендъп артисти в България и Македония, тематични празнични вечери, импровизационен театър, вечери на отворения микрофон и много други.

Иван Кирков е комедиант на годината за 2014, комедиант на Адрия и региона за 2014 и продуцент на годината за 2015 година. Хуморът му е изпълнен с ирония и сарказъм и често е насочен към проблемите в обществото.

стенд ъп комедия софия никола иван васил

Васил Ножаров е комедиант на годината за 2015. Хуморът му, често е насочен към разликите между мъжете и жените, както и към чисто мъжките занимания.

Никола Тодороски е един от най-добрите комедианти в България и Македония. Родом от Охрид, Никола завършва актьорско майсторство в България и бързо се налага като един от резидентите на The Comedy Club Sofia. Най-добрият комедиант на Македония за 2014 година и стендъп комедиант номер едно на България за 2015 година, Никола прави шоу след шоу, които не са за пропускане.

Николай Банков спечели наградата за дебют на годината през 2015 година. Хуморът му е насочен към него самия и проблемите които среща постоянно.

Клубът дава възможност на търсещите забавление да се посмеят и да повдигнат доброто настроение с четири шоута седмично.

официален сайт на клуба: http://thecomedyclub.bg/

fb-art   Instagram-Logo-Vector-Image