1ви Април в Зала 1 на НДК – Стендъп Комедия с Комеди Клуб София

зала 1 ндк стендъп комеди комеди клуб дими
Стендъп Комеди България
За трета поредна година Комеди Клуб София организира стендъп комедия в Зала 1 на НДК в Деня на Шегата – 1ви Април. Това е третото шоу по случай 1ви Април в Зала 1 на НДК и 5тото шоу на българските комедианти от Комеди Клуб на голямата сцена.
петя кюпова зала 1 ндк комеди клуб софия стендъп комедия
Петя Кюпова в Зала 1 на НДК, 2018г.
И тази година се очаква шоуто да бъде рекордно и Комеди Клуб да подобри собствения се рекорд от 2582ма души публика. 1ви Април в Зала 1 на НДК е традиция за българската стендъп комедия. Два часа комедиантите ще разсмиват феновете на качествения хумор. Иван Кирков, Васил Ножаров, Ники Банков, Петя Кюпова, Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Филип от Комеди Клуб и Христо Радоев са имената на артистите, които за пореден път ще покажат на българската публика силата на професионалната стендъп комедия.
николаос зала 1 ндк комеди клуб софия
Николаос Цитиридис в Зала 1 на НДК, 2018г.
Най-добрите стендъп комедианти в страната, заедно на една голяма сцена. Шоуто ще бъде на 1ви Април от 20:00ч. в Зала 1 на НДК. Билети можете да намерите в мрежата на Eventim. Гледайте българска стендъп комедия в YouTube Повече за стендъп комедия – програма, артисти и новини

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*