Иван Кирков и стендъп комедията в България

стендъп, комедия, иван кирков, театър

стендъп, комедия, иван кирков, театър                Иван Кирков е основател и собственик на компанията Comedy.bg и собственик и основател на първия комеди клуб в България – The Comedy Club Sofia. Също така той е и един от най-добрите комедианти в България, печелил купища награди включително Комедиант на България 2014 и най-добрият стенд ъп комедиант в района Адриа 2014.

Иван е от Стара Загора и толкова обича да говори за това че дори е кръстил цяло свое шоу по този начин: „Роден в Стара Загора“. Той е комедиант изпълнен с енергия, а историите му, колоритни и емоционални, като него самия са породени от истински преживявания, го карат да се вживява по един изключително хумористичен начин.

Иван обича да говори за странното му детство, за разликите между Стара Загора и големия град, за това как вече остарява, за трудните преживявания с нежния пол, за нещата които се случват около нас и ги забелязваме, но просто никога не сме им обръщали внимание.

В шоутата на Иван Кирков можете да очаквате много смях и емоции, припомняне на срамните детски спомени и шеги които ще разправяте на колеги и приятели с месеци и най-вече забавна вечер навън.