The Comedy Club Sofia е новото място за стенд ъп

комеди клуб, стенд ъп бар, комедия

 

комеди клуб, стенд ъп бар, комедия Comedy.bg ви преставя най-новият и единствен комедиен клуб, предназначен специално за стенд ъп комедия. The Comedy Club Sofia ще отвори врати на 7-ми декември 2015. Барът ще се намира на улица Леге №8 между Bedroom и Строежа от входа на Магнито. В този комедиен клуб ще имате възможността да наблюдавате едни от най-добрите стендъп комедианти в България. Също така и можете да очаквате чести гостувания най-смешните комедианти от най-различни държави като Холандия, Македония, Сърбия, Хърватия и Англия.

Клубът ще организира много видове тематични вечери, част от които са open mic или отворен микрофон, където се дава шанс на аматьорите комедианти да се изявят. Ще има и вечери на черната комедия, шоута със секс хумор, табу теми, нърд шоута и роустове. Общо взето за всички ще има по нещо, а това нещо можем да ви гарантираме че ще ви накара да се смеете от сърце.

Компанията чиито комедианти ще гледате най често е Comedy.bg. Те са отговорни за Първият и Вторият Комедиен Фестивал в България. Също така и за шоутата които предстоят на един от най-добрите световни комедианти Дилън Моран и всеизвестния Джими Кар.