Stand-up Comedy Open Mic в София от Комеди Клуба

стендъп комеди с Наташа в Комеди Клуба
Стендъп Комедия в Комеди Клуб София

Open Mic или „Отворен Микрофон“ – това е първото изпитание, през което е минал всеки професионален комедиант, за когото се сещате. Джим Кери, Луис Си Кей, Крис Рок, Еди Мърфи, Бил Бър и всички останали са започнали своята кариера именно от вечери на отворения микрофон.
The Comedy Club Sofia всяка седмица организира Open Mic вечери, в които всеки фен на комедията може да се пробва като комедиант и да излезе на сцената на Клуба.
Какво трябва да знаете?
В повечето случаи на сцената по време на „отворения микрофон“ имате около 6-7 минути, в които да разсмеете публиката. За това време вие трябва да покажете най-доброто от себе си и макар да ви се струва като малко време, когато прожектора блести в очите, а публиката очаква края на смешката ви, тези минути могат да ви се сторят като цяла вечност.
Няма изисквания за записване – единственото, което трябва е желание и готовност да разбиете публиката с вашите шеги!

От огромно значение е дали вашият материал е авторски – когато използвате чужди шеги, превеждате мемета или чуждестранен стендъп, публиката го разбира и оценява, но отрицателно. Едно от най-важните неща в Open Mic вечерите, а и в стендъп комедията като цяло, е това, което казвате, да идва от вас самите, вашите преживявания, вашия живот!
Най-добрият, но и най-жестокият съдия, е именно публиката. Смехът и ръкоплясканията са най-доброто мерило за това дали се справяте или не.
В The Comedy Club Sofia също публиката решава кой е победителят за вечерта. След като всеки се пробва, всички комедианти се събират на сцената и реакцията на публиката решава кой ще грабне наградата.

Най-голямата награда обаче е шансът да станете част от професионалния екип на The Comedy Club Sofia. Open Mic вечерите са първото, но далеч не най-тежкото изпитание за комедианта. Ако се справите добре на нашите „отворени“ вечери, следват шоута с комедиантите на Клуба, а след това и заслужено място в бекстейджа на The Comedy Club Sofia.
Голяма част от комедиантите на Клуба също са започнали с Open Mic вечери. Така е с Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Петя Кюпова, Филип, Цветомир Павлов, Христо Радоев и с най-новото попълнение – Кристиян Терзиев – Терцата. Ако искате да се пробвате на сцената на The Comedy Club Sofia, следете програмата във Фейсбук и се запишете. Следващата звезда на професионалната стендъп комедия може да сте именно вие!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*