Stand-up comedy в Казанлък с Комеди Клуба

комеди клуб казанлък

Комеди Клуб идва с най-доброто от стендъп комедията в Казанлък.

  • 26 ноември
  • 19 часа
  • Театър Любомир Кабакчиев

Билети за Комеди Клуб в Казанлък

Вземи Билети за Комеди Клуба в Казанлък тук.

Всички шоута съдържат нецензурен език и не са подходящи за деца!

В залите няма да бъдат допускани лица под 18 години без пълнолетен придружител, както и лица без чувство за хумор.

Съвет: Плати билетите онлайн и използвай опция Print at home, за да получиш билета си по имейл. Не е необходимо да го принтираш, можеш да го покажеш на входа директно от телефона си.

Комедиантите

Петя Кюпова е първата жена-професионален стендъп комедиант в България. Може би вече познаваш Петя от стотиците ѝ шоута в Комеди Клуба, а може би си нейн фен от Подкаста. При всички положения тя ще те разсмее с най-бруталните си шеги.

Христо Радоев е Резидент на Комеди Клуба и един от любимите ни комедианти. Наричаме го Комедиантът на Комедиантите и не случайно тази година той спечели наградата за Шега на Годината на Комедийните награди 2023. Сега можеш да чуеш неговата Шега на годината и на живо в твоя град.

Васил Ножаров ще се включи в две от датите на Турнето, но присъствието му винаги е запомнящо се. Хуморът на Ножаров е остър като фамилията му – незензурен и много пиперлив. Сигурни сме, че ще се смееш до сълзи с неговите шеги.

Кристиян Терзиев е един от младите артисти на Комеди Клуба. Той впечатлява със самоирония и нестандартните си наблюдения за малките ежедневни неща.

Нямаме търпение да се смеем заедно на последното за годината Комеди Клуб Турне!