Stand up comedy Бургас – българска стендъп комедия наживо

stand up comedy България
Stand up Comedy България с Комедиантите на Комеди Клуб София.

Стендъп комедията в България достига нова публика постоянно и феновете стават все повече. Последните пет години Комеди Клуб развива жанра, гради стендъп сцената и дава възможност за откриване на нови стендъп таланти.

Христо Радоев в Комеди Клуб София

Феновете на стендъпа не са ограничен кръг от хора, които са способни да разбират това изкуство. Стендъп комедията е за всички и в едно модерно общество тя е нужната сила за повдигането на заинтересоваността към належащи социални, общочовешки и лични въпроси. Разбира се, това се случва чрез умели хумористични похвати и затова стендъпът е толкова бързоразвиващ се и заразен – защото има едновременно важна мисия и способността да забавлява и развлича хората. Да преставиш сериозни теми пред публика и да ги накараш да се смеят и мислейки за тях да ги приемат за нещо нормално – това е висшата форма на симбиозата между съвременна философия и хумор.

България е малка, но сцените, на които стендъпът може да зарадва и обогати публиката са много. Затова Комеди Клуб си поставя за цел да посещава все повече градове извън столицата и Пловдив, където Комеди Клубовете ежеседмично събират фенове. Бургас е един от тези градове. Следващата дата за шоу в Бургас е 25ти септември. Бъдете там!

Програма на стендъп комедията в София

Комеди Клуб в YouTube

Фестивал на Комедията София 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*