Louis C.K. ли е най-великият комедиант на света?

Louis C.K. снимка Wikipedia

Комеди Клуб София работи усилено по идването на Louis C.K. в България

Ако попитате 100 комедианта, кой е най-великият жив стендъп комедиант в света, вероятно поне 50 от тях ще ви отговорят Louis C.K. (Луи С.К.).

Според много световни класации, именно той е номер едно жив комедиант в света. Въпреки това обаче, няма как да се определи единодушно кой е най-добрият комедиант. Това, което можем със сигурност да ви гарантираме, е че Луи С.К. ще остане в историята като един от най-великите стендъп комедианти на всички времена.

Comedian Louis C.K. performs for servicemembers at the Zone 6 Morale, Welfare and Recreation Stage during the Sergeant Major of the Army Hope and Freedom Tour 2008, Camp Arifjan Kuwait, Dec. 18, 2008.

През 2017та година Комеди Клуб София беше на път да покани Луи Си Кей в България за едно невероятно шоу. Точно в този момент обаче ситуацията около личния живот на великия комедиант се влоши и той реши да си вземе повече от година почивка от сцената.

Секс скандалът, в който Луи беше замесен не стигна до съд и според много комедианти цялата афера не беше толкова сериозна.

Обвиненията в сексуален тормоз не успяха да спрат изцяло кариерата на един от най-великите стендъп комедианти в света и още в края на 2018та той направи първите си излизания на сцена след скандала.

Луи промени не само стендъп комедията с невероятния си стил, но и телевизионната комедия. Със своя черен хумор в едноименния сериал Loui, той зададе изцяло нова посока на телевизионните комедийни сериали.

За идване на великия комедиант в България не можем да обещаем крайна дата, но със сигурност можете да разчитате, че Комеди Клуб София ще се постарае да видите на живо един от най-великите стендъп комедианти в света – Louis C.K. (Луи С.К.).