Bill Burr stand-up comedy билети

billl burr билети софия

Bill Burr един от най-известните стендъп комедианти днес.  Роден е като Уилям Фредерик Бър в Масачузец. 

Преди да започне кариерата си на стендъп комедиант Бил е работил склад, където казва, че се е чувствал много добре.

Той е познат най-вече със своята стендъп комедия. Честите му появявания във вечерни ток шоута, Netflix сериалът му „F is For Family“ (който той създава и участва в него), ролята му на Patrick Kuby в сериала  Breaking Bad, както и воденият от него популярен “Bill Burr’s Monday Morning Podcast“, го превръщат в един от най-всестранно развитите комедианти на Америка.
Bill Burr започва  да се изгражда като комедиант,  борейки се за изяви в комедийните клубове на Бостън. Няколко години по-късно се премества в Ню Йорк, където продължава да се развива в най-динамичната комедийна сцена в света.  Светлината на големите прожектори обаче го огрява за първи път през 2006 г., когато във Филаделфия му се пада да излезе пред публика, като е освирквала всички участници преди него. 

Бил, обаче, не се стъписва от враждебната атмосфера в залата и излиза със самочувствие, готов да покаже на публиката, че няма да й се даде. Така и прави. Това е и моментът, от който предложенията за участия не спират да го засипват. В най-силните си години Бил Бър достига до над 300 шоута годишно и разпродава билетите за часове.