News Ticker

Звезди от световната сцена през октомври в Комеди Клуб София

Не е тайна, че българската стендъп сцена се радва на чести чуждестранни участия и то на едни от най-добрите комедианти от Европа и САЩ.

Време е за фестивал! Октомври е месецът, определен за Трети Фестивал на Комедията София 2016. По време на събитието публиката ще има възможност да гледа шоутата на 6 чуждестранни артисти.

Крейг Хил и Джими Макгий са двама невероятно смешни ирландци, които идват за пръв път в България. Шоуто им ще се състои на 8ми октомври от 20:00 часа. Билети има в продажба в мрежата на Eventim.

Специален гост е нашумелия британец Стивън Кей Амос, който има десетки участия в големите комедийни фестивали по цял свят и редовни появи в клубове като The Comedy Store London. Неговото шоу е на 20ти октомври от 20:00 часа. Билети има в продажба в мрежата на Eventim.

Марина Орсаг не идва за пръв път у нас. Време е да се включи и в третото издание на българския комедиен фестивал. Марина идва от Хърватия заедно с Мартина Ипша и на 25ти октомври от 20:00 часа двете ще представят стендъп шоуто Women Power. Билети има в продажба в мрежата на Eventim.

Да не забравяме любимия на феновете чуждестранен комедиант и резидент на Комеди Клуб София – Никола Тодороски. Той идва често от Охрид до София, за да забавлява публиката на Комеди Клуб, а на 22ри октомври от 20:00 часа ще представи соло шоуто си One man шоу с Никола ТодороскиБилети има в продажба в мрежата на Eventim.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*