5 дни до 1 април: Христо Радоев ще разсмива публиката на 1 април

7 дни до 1 април, всеки ден разкриваме по един от комедиантите, с които ще се смеем в Зала 1 на НДК. Днес ви показваме Христо Радоев!

Христо Радоев стартира стендъп кариерата си през 2016 г. За себе си като комедиант, Христо се оприличава на Циничният бард. В комедията си той възпява човешката природа, преодолява своите лични травми и борби и поставя в светлината на прожектора детайли от ежедневието, които повечето хора пренебрегват. Също така  говори и за секс.

Още от първият си досег със стендъп комедията, Христо е неустоимо привлечен от силата на думите и ефекта, който нестандартното мислене и специфичното изпълнение могат да имат върху хората.

“1 април е ден за ударна доза адреналин. Някои хора скачат с бънджи, но аз предпочитам да накарам няколко хиляди души да се смеят в синхрон. Чувството е незабравимо.”

Празнуваме 1 април след 2 години пауза. С нетърпение очакваме момента да се качим на голямата сцена и да се смеем с пълната Зала 1! 1 април е традиция и празник, които заслужават да се спазват всяка година.

Празнуваме смеха с 1 април и Комеди Клуб София!

Ето и кои са другите комедианти, коите ще се присъединят в шоуто за 1 април.

За повече новини от стендъп комедията виж тук.