10 дни до 1 април: Петя Кюпова участва в шоуто

Петя Кюпова в Комеди Клуб Пловдив

Остават 10 дни до Шоуто за 1 април в Зала 1 на НДК! Време е да разкрием кои комедианти ще се включат в шоуто. Първият комедиант, който ще разкрием е Петя Кюпова!

Опиши се като комедиант?

Каквато жена съм – такава съм и на сцената – понякога повече кокетнича, понякога съм по-брутална, понякога сигурно звуча сякаш се карам на мъжете. А всъщност им казвам колко ги обичам, но най-вече обичам думата да е моя и да казвам точно това, което мисля.

Как реши да се занимаваш със стендъп комедия?

Може би винаги съм искала да правя това, дори още преди да знам, че у нас има стендъп комедия. Разбрах за съществуването на Комеди Клуба в труден, но може би най-подходящия за мен, момент и веднага реших, че това е моето нещо.

1 април е …

1- ви април за мен означава най-вече много адреналин. Особено сега, когато след двегодишна пауза ще се завърнем в Зала 1 на НДК, мисля че всички ще се чувстваме сякаш отново ни е за първи път. Приемаме го като нашата „Комеди Нова година“ и патронен празник и винаги се стараем да бъде празник и за феновете.

Разкажи ни интересна случка за 1 април

Помня, че преди 5 години, когато беше първият ми 1-ви април в НДК, бях толкова притеснена, че единственото, за което мислех е, че трябва много да внимавам да не се спъна и да падна, когато изляза на сцената или да си объркам името.