Фестивал на Комедията 2024 Варна – Standup Comedy на морето с Комеди Клуба

Лято 2024 носи със себе си морския бриз, жегата и ежегодното издание на Фестивал на Комедията Варна. За осма поредна година, морската столица ще стане домакин на най-мащабното стендъп събитие на Балканите.

Фестивал на Комедията Варна 2024 ще се проведе от 9 до 12 август и ще даде възможност на феновете на стендъп комедията да присъстват на брутални шоута с резидентите на Комеди КлубаИван Кирков, Петя Кюпова, Ники Банков, Христо Радоев, Александър Деянски, Васил Ножаров и Емо Йоцов. Но освен това, Фестивалът ще даде и възможност на някои от новоизгряващите стендъп таланти да се качат на голямата сцена.

Фестивалът на Комедията събира най-големите фенове на жанра за да им даде едно незабравимо преживяване с много изненади. Форматът е създаден от Иван Кирков през 2015-та, за да докаже че българската стендъп комедия е на ниво със световната. След много успешни издания през годините във Варна, Пловдив, Стара Загора, София, Бургас и Русе и безброй смехове по-късно, Фестивалът се превръща в един истински празник на смеха за почитателите на стендъпа и на Комеди Клуба.

Не пропускай старта на Фестивала:

  • 9 АВГУСТ
  • 19:00
  • ЗАЛА 1, ФКЦ ВАРНА

Да отпразнуваме смеха заедно! Грабни своите БИЛЕТИ за Фестивал на Комедията Варна 2024 ТУК!