Топ 5 филми с Bill Burr

бил бър комедия

Bill Burr определено е един от най-известните световни комедианти в момента. За негови стендъп шоута и новини може да следиш страницата ни. 

Bill Burr е популярен и с множеството си филмови и телевизионни роли. В България сме го гледали в няколко известни сериала. Дори като второстепенен герой, Бил внася колорит и чувство за хумор.

Събрахме някои от най-добрите участия на комедианта в киното и телевизията, които са идеални за следващата ни кино-вечер. 

1.The King of Staten Island – Главната роля във филма на Джъд Апатоу изпълнява друг стендъп комедиант – Пийт Дейвидсън. Bill Burr влиза в ролята на доведения му баща пожарникар, който успява да помогне на Скот (Дейвидсън) да се справи с кризата на порастването.

2.Breaking Bad – Бил се появява в няколко епизода на култолвия телевизионен шедьорър. Той е в ролята на един от помощните на Сол Гуудман – Патрик Къби.

3.The Mandalorian – Бър изиграва персонажа Мигс Мейфийлд в хитовия сериал вдъхновен от Star Wars – he Mandalorian.

4.F is For Family – Тази анимация за възрастни е създадена и продуцирана от Бил и съвсем естествено той озвучава главният герой – Франк Мърфи.

5.Date Night – Бил изиграва детектив Уолш в комедията.

За още интересни новини и статии свързани със световната стендъп комедия следвай страницата ни.

За българска stand-up комедия виж тук.