Топ 10 на стендъп шоутата, които да гледате по Netflix

stand-up comedy Bulgaria top videos

През последните няколко години стрийминг услугата Netflix започна да инвестира ударно в стендъп комедия и кажи-речи всеки месец феновете на това изкуство могат да гледат най-добрите в жанра. Ето някои от комеди спешълите, които Comedy.bg и The Comedy Club Sofia горещо ви препоръчва:

10. Judd Apatow: The Return

Освен известен продуцент в щатите, Джъд прави и стендъп комедия. Шоуто му The Return разказва за една сбъдната мечта, която става реалност направо пред публиката.

9. Jerry Before Seinfeld

Спешъл, който разказва как един от най-богатите комедианти Джери Зайнфелд започва своята кариера.

8. Patton Oswalt: Annihilation

Любов и загуба, обвити в опаковкатана хумора и смеха.

7. Katherine Ryan: In Trouble

Красивата Катрин Райън има изключително присъствие на сцената, както и завидни умения в импровизацията.

6. Hasan Minhaj: Homecoming King

Стендъп за модерната емиграция – да, и такова има и е супер смешно! Вижте индийско-американските мюсюлмански премеждия на Хасан в САЩ.

5. Neal Brennan: 3 Mics

Един микрофон за за стендъп, един за емоционалните битове и един за one liner-ите.

4. Bo Burnham: Make Happy

Бърнам може да ви изглежда като загубения член на BackStreet Boys, но всъщност комедията му е остра, хитра и ритмична – доста често той пее и свири на сцената.

3. Jen Kirkman: Just Keep Livin’?

Една от най-добрите жени комедианти в света говори за любовта, самотата и живота. Все неща, през които всички минаваме рано или късно и е добре да почерпим от нейния опит.

2. Dave Chappelle: The Age Of Spin

Дейв Шапел има цели четири спешъл шоута по Netflix, всяко от които трябва да се гледа от феновете. Шапел понякога е брутален, не спазва никакви правила, но именно това му печели славата на един от най-добрите в света и на лошото момче на комедията.

1. Chris Rock – Tamborine

На 14 февруари Крис Рок се завърна с нов комеди спешъл за пръв път от 10 години. Комедиантът представя изключително личен материал, посветен на развода му и какви са причините това да се случи. Най-хубавото е, че от него можем да очакваме по Netflix още едно специално шоу, тъй като сделката за 40 млн. долара между комедианта и стрийминг услугата е за 2 шоута.

За още яки stand-up comedy информации следете тази страница.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*