Стендъп онлайн комедия от Комеди Клуба

стендъп онлайн
Нека заедно отпразнуваме 8 години от създаването на Комеди.БГ – първия и най-големи продуцент на стендъп комедия в България.

Каним Ви на едно онлайн стендъп шоу с шест от най-добрите комедианти на Комеди Клуб София, за да се смеем заедно, независимо от тежката ситуация навън!
Вече 8 години, се стараем да развиваме стендъп комедията в страната с една единствена цел – да създадем най-яката възможна атмосфера за творчество и смях и да ги съберем заедно. Днес, почти няма млад човек в България, който да не е чувал за Комеди Клуб София и стендъп комедията като жанр.

Чуйте шегите на комедиантите за старозагорките, ДДС-то, Исус и много други в шоуто, което вече е онлайн:

„През 2012-та година когато се върнах в България имах една мечта – исках да създам Комеди Клуб в България. Всеки един ваш смях винаги казва, че си е струвало супер много!“

-Иван Кирков, собственик и основател на Комеди.БГ и Комеди Клуб София

След онлайн стендъп шоуто, можете да гледате подкастите на Комеди Клуб София, които включват подкаст с комедиантите на Клуба, новинарски подкаст, подкаст за шоубизнес, подкаст за лесните пари и много други.

През 2014-та Кирков организира Първи Фестивал на Комедията София, а още една година по-късно създава първия и единствен комеди клуб в страната.
Световни стендъп звезди, които Комеди.БГ са поканили и довели в България са: Джими Кар, Еди Изард, Стивън Кей Еймъс, Луи Си Кей и много други. И накрая излязоха нашите комедианти и доказаха, че са много по-добри от тях.

Комеди Клуб София:
Смешна вечер…
…без майтап!