Stand Up Comedy Шоу в НДК

Стендъп Комедия в Национален Дворец на Културата

На 1 април 2019, Комеди Клуб София организира седмото шоу със стендъп комедия в Зала 1 НДК (петото поредно с български комедианти).

Гледайте най-добрите стендъп комедианти в България.

Рекордното стендъп комеди шоу през 2018та събра 2582ма души в препълнената Зала 1 НДК

За информация за следващото стендъп комеди шоу в Зала 1 НДК, можете да проверите този линк.

Иван Кирков, Васил Ножаров, Ники Банков, Филип от Комеди Клуб София, Петя Кюпова, Александър Деянски, Николаос Цитиридис и Христо Радоев разсмиваха публиката в продължение на повече от два часа с най-добрите си шеги.

Stand up comedy Зала 1 НДК
Stand up Comedy НДК Зала 1 2018 година – 3-ти Рожден Ден на Комеди Клуб София

Стендъп Комеди с Комеди Клуб София можете да гледате всеки ден в Клуба в Центъра на София или в Студентски Град. Всяка седмица има стендъп комедия с Комеди Клуб Пловдив и всеки месец във Варна, Бургас и Стара Загора.

Следете или ни пишете за информация за турнето ни в останалата част от страната.

Първото стендъп шоу на Комеди Клуб София пред пълна Зала 1 на НДК е на 1 април 2017 г. Това се превръща в традиция, а 1 април става официален празник за Комеди Клуба.

Комеди Клуб София отваря врати на 7 декември 2015 г. като идеята на неговите основатели Иван Кирков и Любомира Николова е комедиантите винаги да имат място, където да могат да разказват шегите си.

От аматьорските Open Mic вечери в Комеди Клуба започват кариерата си всички наши комедианти. Това е и първата стъпка, която трябва да предприеме всеки, който иска да се занимава със стендъп комеди – да започне от аматьорското шоу.

Комеди Клуб София днес е сред най-предпочитаните места за забавление в столицата. Това е домът на истинската стендъп комедия. Пътят до голямата сцена не е лек, но си струва.

Комедиантите на клуба. Stand up comedy show