Стендъп комедийно представление

стендъп комедийно представление

В Комеди Клуб София може да гледаш комедийни представления всеки ден от сряда до събота!

В прогрмата ни вече фигурират и по-късните шоута в петък и събота – така че уикендът да бъде истински пълноценен.

Нашите комедианти разсмиват публиката с шегите си в различни шоута. Ако се чудиш кое шоу е за теб, ето малко разяснение:

  • Шоуто Best Of или Най-доброто от българската стендъп комедия и Комеди Клуба е с най-добрият материал на комедиантите. Той е тестван и доказан във времето. Ако до сега не си идвал на шоу, Best Of е идеалното начало.
  • Шоуто 100% нов материал е като премиера за новите за новите шеги на комедиантите. Писането на нови шеги отнема време, а шоуто е начин да бъдат тествани пред истинска публика. В Комеди Клуб София това е единственият начин шегите да изпробвани и да сработят. 100% нов материал е шоуто, което може да посетиш, за да чуеш новите шеги на любимите си комедианти.
  • Тематичните шоута на Комеди Клуба – Както подсказват заглавията на тези стендъп представления- Черен Хумор, Любов и връзки, Мъже срещу Жени, Офис Хумор – това са шоута предимно с шеги засягащи темата вечерта. Ако искаш по-различен хумор, или тематична вечер с приятели, колеги или гаджето – може да си избереш някое от тях.
  • Showcase – Това е специално шоу с участието на повече комедианти. Това е възможност да видиш почти всички комедианти на Клуба на една сцена.

Следи прогрмата на Комеди Клуба и направи резервация за комедийно представление! Очакваме те!