Романтична комедия

романтична комедия

Един от най-добрите сезони за филмови маратони наближава и понеже не може да изберем НАЙ-добрата романтична комедия, ето класация с топ 5 романтични комедии.

Облечете най-удобната ви пижама, вземете одеяло, направете си малко пуканки (а може и бутилка вино) и се пригответе да се смеете и да плачете заедно с любимите си герои, тъй като те ни напомнят, че любовта не е мъртва.

Long Shot / А дано, ама надали

Политическият журналист Фред Фърски се опитва с пълни сили да намери бившата си бавачка – Държавния секретар Шарлот Филд. Ho Фред имa и дpyги пpoблeми: ĸaĸ мoжe тoй, eĸcцeнтpичния жypнaлиcт дa впeчaтли тaзи нeвepoятнo eлeгaнтнaтa жeнa? И тaĸa, ĸoя e нaй-дoбpaтa идeя дa зaпoчнe вpъзĸa c Шapлoт?

Set it up

Сюжетът следва двама преуморени асистенти, които се опитват да съберат своите взискателни шефове в Ню Йорк. Докато се опитват да увековечат тази романтична треска, асистентите осъзнават, че може би са подходящи един за друг.

Always Be My Maybe

Приятелите от детството Саша и Маркъс изпадат и не говорят от 15 години. Но когато Саша, вече знаменит готвач в Лос Анджелис, се връща в родния си град Сан Франциско, за да отвори нов ресторант, тя се натъква на стария си приятел – щастливо музикант, който все още живее у дома и работи за баща си. Въпреки че двамата не желаят да се свържат отново, те скоро откриват старите искри, а може би и някои нови…

След серията от романтична комедия, не забравяйте да гледате Комеди Клуб Подкастите, в които стендъп комединатите на България разказват най-добрите си истории, случили им се скоро:

About last night

Следвайте две двойки, докато пътуват от бара до спалнята и в крайна сметка са подложени на изпитание в реалния свят. Това е римейк на едноименния филм от 1986 г. и базиран на едноименната пиеса на Дейвид Мамет „Сексуална перверзност в Чикаго“

Friends with benefits

Дилън (Джъстин Тимбърлейк) е приключил с връзките, Джейми (Мила Кунис) решава същото. Когато двамата стават приятели, те решават да опитат нещо ново и да се възползват от взаимното си привличане – но без никаква емоционална привързаност. Физическо удоволствие без заплитания. Звучи достатъчно лесно за двама възрастни, нали? Не толкова. Те скоро осъзнават, че романтичните комедийни стереотипи могат наистина да съществуват.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*