News Ticker

Рожден ден с кауза – благотворително stand up comedy шоу

Всяка година на 30ти август Комеди Клуб София организира едно от благотворителните си шоута. Това е рожденият ден на резидента Иван Кирков. Комедиантът празнува с благотворително stand up comedy шоу рождения си ден вече трета година.

stand up comedy иван кирков благотворително шоу комеди клуб софия

Иван Кирков на сцената на Комеди Клуб София

Тази година каузата, която шоуто подпомага, е reachout.bg, които се грижат за деца без родители и се стараят децата да не отпадат от училище. Входът за стендъп шоуто е по желание и е дарение в полза на кампанията.

 stand up comedy charity show благотворително стендъп комеди шоу иван кирков комеди клуб софия

Изминалите две благотворителни събития на 30 август – през 2016 и 2017 година, пожънаха огромен успех. Кампанията набра популярност и изненада организаторите със сумата, която набра. Тази година Комеди Клуб София се надява да задмине миналогодишните успехи и да събере още повече средства за деца и тийнейджъри, лишени от родителски грижи.

 

2016 и 2017 година благотворителните стендъп комедийни шоута бяха организирани с цел да подпомогнат каузата на Holiday Heroes, които ползваха дарените средства, за да закупят хранителни продукти за семейства с ниски доходи.

Заповядайте на 30ти август от 21:00 в дома на стендъп комедията в София  – Комеди Клуб София (ул. Леге 8). Нека заедно се посмеем и подкрепим децата, които са лишени от семейна среда. Очакваме ви!

Програма на българската стендъп комедия

Leave a comment

Your email address will not be published.


*