Първи Фестивал на Стендъп Комедията София 2015 от comedy.bg

фестивал на комедията софия 2015

фестивал на комедията софия 2015Приключи Първият Фестивал на Стендъп Комедията София 2015. Фестивалът беше посетен от над 3200 души. Лично аз доста се смях на всяко едно от събитията и участвах в 6 от 12 възможни 🙂

Никола Силич, Марина Орсаг и Александър Перишич бяха сред звездите на втората вечер на фестивала. Правиха майтапи за какво ли не, а Марина призова феновете да изгасят всичко, което изразходва електричество в часа на земята 2015.
Представлението Тук е Така, поставено в театър Сълза и Смях от Иван Кирков, с участието на Никола Тодороски, Иван Кирков и Васил Ножаров беше страхотен успех за стендъп комедията и признание, че мястото на стендъпа не е само в бара, но и в театъра.
Бях на няколко интервюта, където ме питаха, дали съм завършил актьорско майсторство и когато отговоря „не“ ме гледаха с умиление: „ооо, милия…“ Точно тогава обаче, Никола Тодороски, попита водещите, дали знаят колко процента от завършилите актьорско майсторство са поставяли, продуцирали, режисирали, писали и играли в постановка на сцената на Сълза и Смях… видях насълзените водещи и се разсмях….