Откриване на Шести Фестивал на Комедията София

stand-up-comedy-and-bar
Комеди Клуб София на шоу в Зала 1 на НДК.

Фестивал на Комедията е интензивен стендъп маратон, посветен на идеята да запознае още повече хора с това изкуство, както и да задоволи жаждата на най-запалените фенове за много и качествена комедия на живо. През 2019-та той се случва за 6-та поредна година!

Вчера- 9-ти октомври, Фестивал на Комедията София отвори врати с две страхотни шоута, на които 10 от най-добрите български комедианти радваха публиката с качествен стендъп.

А акцентът на Фестивала тази година ще бъде поставен от последното шоу- Main Event, който ще бъде 6-тото шоу на Комеди Клуб София в ЗАЛА 1 на НДК изцяло на български език! Билети има все още

Първият Фестивал на Комедията през 2014-та събира дванадесет комедианти от седем държави на една сцена, а българската публика за първи път вижда звезди от световна класа на родна земя. Последван от Втори Фестивал на Комедията София 2015 с четиринадесет от най-известните комедианти от България и Европа, а през 2016-та година Комеди.БГ кани в България и първата стендъп суперзвезда – Джими Кар. След това един по един идват много от световните звезди на стендъп комедията: Еди Изард, Стивън К. Амос, Даниел Слос, Кай Хъмпри и др.

А за още информация относно Фестивала, следете сайта и фейсбук страницата му.