Осми март в Комеди Клуб със Standup.bg

Утре е осми март – денят на жената, един специален повод, който няма да остане пренебрегнат от комедиантите на Standup.bg. Младите стендъп артисти са се подготвили да разсмеят публиката на The Comedy Club Sofia с тематични шеги и да оставят хуморът да си върши работата в полза на доброто настроение.

Най-талантливите участници в отворения микрофон на стендъп комедията вече трупат опит на сцената и увеличават броя на участията си. Този месец са решили да отбележат деня на жената със здравословна доза смях. Комедийното стендъп шоу ще се случи разбира се в Комеди Клуб София. Не знаем каква програма са ни приготвили, но разчитаме на таланта им и нарастващия им ентусиазъм.

Със сигурност очакваме Калин да ни разкаже някой нечуван факт за охлювите или може би да ни изненада с истории за друго семейство безгръбначни? Маги – единствената за сега дама в отбора, очакваме да бъде динамична както винаги и дано е придружена от шарените си кукли, които, както знаем, имат собствен живот и само тя може да ги накара да излязат под прожекторите и да разсмеят публиката. Дали Цветомир ще посвети някои от непредсказуемите си фокуси и магии на някоя красива дама? Надяваме се само дамата да има чувство за хумор. Александър и Боби предполагаме ще привлекат вниманието на дамите в публиката с… Невероятното си чувство за хумор, разбира се. Освен всичко това Standup.bg има нов член – артистът Николаoс. Какво ли ще ни разкаже гръкът за жените в неговата родина и жените тук?

8ми март, 19:00 часа, The Comedy Club Sofia. Най-добрият начин да завършим деня на жената заедно – с усмивка и добро настроение!