Никола Тодороски се завръща на сцената на Комеди Клуб София

никола тодороски стендъп софия македония българия комеди клуб забавна вечер

Никола Тодороски е един от най-обичаните комедиянти на Българската стендъп сцена. Македонският актьор е неповторим комедиант и неслучайно е любимец на публиката.

Соло шоуто му „Баси ужаса!“, което беше преведено на български с появата му на стендъп сцената в София, сеНикола Тодороски писма от земята радва на много успех и интерес. Последните месеци не бяхме виждали Никола в България. Това се дължи на усилената работа по първия му самостоятелен театрален проект – моноспектакъла „Писма от Земята“по едноименната сатира на Марк Твен, който можем да гледаме вече и в София. Премиерата му ще бъде на 15ти май от 7 часа вечерта в театър Сълза и Смях.

никола тодороски стендъп софия комедияРазбира се, македонският артист не е изоставил микрофона и ще направи няколко шоута за стендъп феновете си тук. Те ще са в София – в дома на стендъп комедията Комеди Клуб София и в Пловдив – Петното на Роршах. Ако трепнете в очакване да видите Никола Тодороски на сцената на Комеди Клуб София отново след 3 месеца отсъствие, заповядайте на 17ти май, когато комикът ще представи шоуто „Най-доброто от стендъп комедията с Никола Тодороски“. В Пловдив можете да го гледате на 23ти май.

Билети за моноспектакъла „Писма от Земята“ в Сълза и Смях

Програмата на българската стендъп комедия