Комеди Клуб София със стендъп комедия и бар

stand-up-comedy-and-bar
Комеди Клуб София на шоу в Зала 1 на НДК.
Комеди Клуб София е домът на най-добрите стендъп комедианти в България. Тук се ражда истинската българска стендъп комедия.

Клубът е основан на 7-ми Декември 2015 година. През 2015-та след приключването на Втори Фестивал на Комедията София, с 21 препълнени шоута в 16 дни, най-добрите стендъп комедианти в България остават без шоута в продължение на 3 седмици. Тогава продуцентът Иван Кирков решава, че най-добрите стендъп комедианти в страната ни, никога повече няма да останат без дом.

До момента клубовете на The Comedy Club Sofia са 3 в София(Комеди Клуб София, The Comedian и Комеди Клуб Студентски) и по един в Пловдив и Варна. Повече за тях може да видите и в тази статия.

Менюто на бара може да видите във фейсбук страницата на Комеди Клуб София.

Клубът има шоута всяка седмица от вторник до събота в 19:30 и 21:30, а в Пловдив: всеки месец. Билетите (12 лева / 10 лева за учащи) се купуват на място, а за резервации – тел.: 0879 606 980 и 0897 234 077.

И нека завършим с един цитат на създателят на Комеди Клуб София и Комеди.БГ:

Ще направя всичко по силите си, за да създам условия на комедиантите да измислят най-оригиналните шеги писани някога от българин, за да чуем най-силния смях на който си способен.

-Иван Кирков
Николаос Цитиридис говори за талантите в риалити шоутата. Гледайте го всяка вечер в Комеди Клуб София и Новините на Комеди Клуба подкаст.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*