Комеди Клуб и стендъп комеди магазин

Комеди Клуб София предлага огромно разнообразие от собствени продукти в своя онлайн стендъп комеди магазин. Широката гама от Комеди мърч включва тениски, суичери, чорапи, най-различни аксесоари и дори бельо с логото на клуба.

Тениски

Безспорно най-желаните и търсени продукти са тениските. Богатият избор, който Комеди Клуб предлага на своите фенове, дава възможност дори за направата на своеобразна колекция. Освен разпознаваемата тениска с усмивка (черна и червена), другите опции за закупуване са тези от първото издание с надпис „Funny is the new sexy„, издание от Фестивала на Комедията, тип „Всеки ден е ваканция„, както и стандартна с логото на Комеди Клуб.

Всички налични видове тениски, можете да видите в сайта ни тук.

Суичери

Черният суичер с черна усмивка на Комеди Клуб е с уникален дизайн, пригоден, както за ежедневен, така и за спортно-елегантен тип облекло. Продуктът е от опимитирана премиуим серия от специалната марка на Комеди Клуб София.

Бельо и чорапи

Комеди Клуб се извисяват до висотите от калибъра на Ким Кардашиян, като подобно на световноизвестната звезда, имат своя модна серия в лицето на Комеди бельото. То е предназначено да бъде в комплект за „него“ и за „нея“ по повод „Свети Валентин“, но могат да бъдат купени и поотделно. Комеди кракавиците (чорапите), от своя страна, са едни от най-търсените продукти, заради своята уникална разноцветност и дизайн. Удобството и комфорта, които предлагат са другите фактори, правещи чорапите толкова желани.

Други продукти

Разнообразието от аксесоари предлага на феновете широка гама от готини продукти с усмивката на Комеди Клуб, която придава сантимент на продукта. Запалки, ключодържатели и значки са само част от предметите, носещи духа на комедията в себе си. Налично е и специално Комеди Клуб комбо, което включва – черна тениска с черна усмивка, кракавици и 2х250 стикери.

За повече продукти и мърч, посетете сайта на Комеди Клуб стендъп комеди магазин. Не забравяйте да се възползвате от намаленията по случай Деня за трошене на пари, за който можете да научите повече тук.