Комедийната група на Standup.bg е новата група за стендъп комедия в България

новата група за стендъп комедия

Най-талантливите open mic-ери от The Comedy Club Sofia са част от новата българска група за стендъп комедия – Standup.bg

Горди сме да ви представим:
Калин – много млад и изключително непредсказуем, Калин ще ви държи винаги в напрежение до самия край на шоуто. Шегите му за охлюви са може би най-пълният комедиен анализ на този вид не само в България, но и в целия свят.

Маги – дамата в отбора – Маги е най-важният член (не сме имали предвид игра на думи) на Standup.bg. Макар и да играе нечестно, защото никога не е сама на сцената, Маги е толкова забавна, че ѝ прощаваме всичко.

Цветомир – Цветомир ще ви скрие шапката. Магьосник с необикновени качества. Всичко е мистерия около него. Цветомир ще ви изненада, макар и понякога магиите му да звучат като…. по-добре елате да го видите.

Александър – Любимецът на публиката, героят на народа. Александър спечели първия гладиаторски отворен микрофон в The Comedy Club Sofia.

Боби – Дамите идват за да го гледат, господата идват за да го слушат. Боби е просто незаменим за нашата група. Навярно всички ще бонднат с невероятното му чувство за хумор.

Можете да гледате групата на standup.bg в The Comedy Club Sofia – мястото за стендъп комедия в България.