Кевин Харт

kevinhart-comedy
Кевин Харт с Дуейн Джонсън и Алберт Тровато в Берлин, Германия, юни 2016 г. Източник: Michaelbruhn, IMDB

Кратка справка за Кевин Харт: Роден е на 6 юли 1979 г. във Филаделфия, Пенсилвания, САЩ като Кевин Дарнел Харт. Той е продуцент и актьор, известен с Ride Along, Central Intelligence и Grudge Match. Той е женен за Енико Париш от 13 август 2016 г. Те имат едно дете. Преди това бе женен за Торей Харт.

Kevin Hart 2014 (cropped 2).jpg
Източник:
Eva Rinaldi, flickr

Кариерата на Харт се разпростира в различен списък от филми, сред които Paper Soldiers , The 40-Year-Old Virgin, Soul Plane, Little Fockers, The Five-Year Engagement, Ride Along, About Last Night, The Wedding Ringer, Get Hard, Central Intelligence, Jumanji: Welcome to the Jungle и The Upside.
Харт също предложи своя глас в анимационни филми, включително The Secret Life of Pets и Captain Underpants: The First Epic Movie.

През 2018 г. той продуцира първия си филм под продуцентската си компания HartBeat Productions: Night School. През октомври 2018 г. бе обявено, че чрез продуцентската си компания той е сключил „first-look“ сделка с Nickelodeon.

Харт също така е и домакин на много събития

Телевизията също се е отнасяла добре към Харт: През 2012 г. той е домакин на наградите за MTV Music Awards и приблизително по същото време той участва в повтаряща се роля в комедията ABC Modern Family.

Но за първи път Харт е домакин на наградите BET през 2011 г. Той е домакин и на три епизода на Saturday Night Live. През 2012 г. става домакин на наградите за MTV Music Awards и приблизително по същото време участва в повтаряща се роля в комедията ABC Modern Family. През 2015 г. е домакин на комедията от Comedy Central: „Roast of Justin Bieber“. А през 2016 г. Харт отново е домакин на наградите за MTV, но този път на MTV Movie Awards заедно с Дуейн Джонсън.

Кевин Харт също е участвал в такива серии като „Real Husbands of Hollywood“ и „Workaholics“.

Комедиантът приема покана в края на 2018 г. да бъде домакин на наградите „Оскар“, макар че отстъпва от ролята малко след това, заради смут породен от хомофобските му коментари, направени от него по-рано в кариерата му.

Кевин Харт също е домакин на HQ Trivia когато раздава 100 000 долара на един човек. Игра, която имала над 699 хиляди участници.

А ако искате да разберете повече за Кевин Харт като стендъп комедиант: скоро очаквайте втората статия в standup.bg, а повече за стендъп комедията в България и по света: comedy.bg! 🙂