Импров в Комеди Клуб София

Импров – изкуството на комедията и импровизацията на една сцена. Крайният продукт не е съвсем известен нито на публиката, нито на актьорите.

В импров актьорите излизат „неподготвени“ или с други думи – нямат си идея накъде ще отиде представлението. Публиката е в постоянен контакт с тях и задава различни насоки на импровизиращите. Това може да са имената и типажите на героите, мястото и времето, в което се намират, темата на разговора им, дори реплики или думи, които да включат в диалога или накратко казано – това, което се случва на сцената, зависи колкото от актьорите, толкова и от публиката. Най-хубавата част на този тип теарът е, че режисьор няма, всичко се случва спонтанно, всички смешки и забавни моменти са изключително автентични и истински.

Ентусиамзът на актьорите се зарежда от забавни и дори често абсурдни предложения за герои и случки от публиката и резултатът е положителна енергия, която се предава от зрителите към сцената и обратно. Това прави импров комедийните представления уникални, защото никога няма как да видим едно и също шоу два пъти.

Можете да гледате импров с артистите на Standup.bg в The Comedy Club Sofia. За повече информация следетепрограмата на клуба.