Еди Мърфи се завръща в SNL

Eddie_Murphy Comedy
Източник: David Shankbone - flickr

Еди се завърна със своят монолог в Saturday Night Live в последното издание за годината. Той съживи някои от най-известните му и обичани образи от публиката, непоказвани от десетилетия.

Това е последният епизод на 2019 г., но ако сте черни, това е първият епизод, откакто напуснах през 1984 г.

В първия от няколко сегмента, в които Мърфи съживи бившите си герои от SNL. В един от тях той надяна пуловер и маратонките на г-н Робинсън, пародирайки неговия господин Роджърс, който каза на зрителите, че кварталът му се е променил значително след последния път, когато го видяха:

А по средата на монолога му, той бе прекъснат от Трейси Морган, Крис Рок и Дейв Шапел, които го поздравиха от сцената.

Трейси Морган, колега от SNL, се присъедини към Мърфи на сцената и му предложи похвала. „Ако не беше ти, нямаше да съм тук“, каза му Морган. „Наистина. Бях намислен за „автобуса на Delirious Tour”.

Крис Рок, който също беше член на участието в SNL, преди да стане суперзвезда на стендъп-а, каза, че създателят на шоуто и изпълнителен продуцент Лорн Майкълс го е сравнявал с Мърфи, когато се присъедини към шоуто. „Когато ме наеха, Лорн ми каза: „Ти ще бъдеш следващият Еди Мърфи“. А година по-късно той каза: „Не, няма да си.“

Дейв Шапел, друг титан на стенд-ап, каза на Мърфи, че е бил неговото вдъхновение. „Следях проектите ви през цялата ми кариера“, каза Шапел. „Станах най-голямата звезда в телевизията и тогава напуснах.“

Преглеждайки събраната група, Шапел казва: „В момента гледате половината от бюджета на Netflix, точно тук на сцената.“

А за да видите и останалите образи на Еди Мърфи в SNL вижте тук.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*