Ден за трошене на пари и Comedy Club магазин

24 април е датата, към която всички стоки на Comedy Club магазин са на намаление, заради един от най-светлите празници за българската икономика – Денят за трошене на пари. Защо този своеобразен празник е толкова важен? Защото: Това е денят, в който всеки българин може да харчи парите си свободно без да мисли за следващия ден. Денят, който ще осигури късмет, поличба, берекет и още други хубави думи, за които не се сещаме. Денят, който всички очакваме.

Суичер на Comedy Club

Магазинът на Комеди Клуб София предлага страхотни намаление до 24 април (включително) по повод подготовка за Деня за трошене на пари. Всички стоки от суичери и тениски, през кракавици,та чак до кирки, лопати и каквото ли още не.

Comedy Club КОМБО – кракавици, тениска и стикери

История на Деня за трошене на пари

Начало на празника дава Иван Кирков през не толкова далечната 2020 година, когато светът бива скован от пандемията. Икономиката страда, хората са нещастни и изглежда, че нищо не може да ни изкара от тази депресираща дупка. Кирков излиза с решение и на двата проблема. Денят за трошене на пари е първият изцяло български празник с цел подпомагането и подобряването на българската икономика, използваща похвата на комерсиализацията. Целта на събитието е да накара хората да потрошат пари и да бъдат щастливи в края на деня. Това е най-подходящия ден в година, в който можете да си купите каквото си поискате без да изпитвате угризения. Конкуренция ни е единствено черният петък (но не за дълго).

Обичаи на празника

За да бъде денят ползотворен и да бъде годината на добра поличба, обичаите, които трябва да се спазват са:

  1. Денят да бъде започнат отрано със ставане преди изгрев слънце (по възможност), за да бъде планиран денят максимално добре с цел пълноценното трошене на парите.
  2. Излизане без поглеждане назад към дома и никакво прибиране докато не се потроши и последната стотинка в джоба.
  3. На лош късмет е връщането удома с пълен портфейл.
  4. На другия полюс – за много късмет, трябва да бъдат почерпени приятелите и хората от противоположния пол.

Легендите гласят, че ако Денят за трошене на пари (24 април) бъде прекаран на шоу в Комеди Клуба, всички дни през годината ще бъдат изпълнени със смях и веселба, а ако бъде похарчен и лев, то той ще върне по 100.

Comedy Club запалка

Заповядайте на 24 парил в Комеди Клуб, където ще отпразнуваме Деня за трошене на пари и всеки ще има шанс да се изфука с новата си придобивка.

Разгледайте Comedy Club магазин и се възползвайте от намаленията по случай Деня за трошене на пари.

Повече за Комеди Клуб София, stand up комедията и подкастите можете да научите в сайта ни тук.

Не забравяйте да гледате шоуто ни по случай 1-ви април.